Slow Cosmetique

SLOW-COSMETIQUE.COM: DE MARKTPLAATS VOOR SLOW COSMETICAKUNSTENAARS

Voorheen WAIO genaamd, dat tot doel had de overgang naar een circulaire en duurzame economie te vergemakkelijken met de grootst mogelijke catalogus van ecologisch verantwoorde, duurzame en ethische producten online (e-shop), die op elk moment toegankelijk zijn en bij u thuis worden afgeleverd.

WAIO heeft zich gespecialiseerd en is “slow-cosmetique.com” geworden, de marktplaats voor natuurlijke en geëngageerde cosmetica, in overeenstemming met de Slow Cosmetics Association. U vindt er producten van meer dan 200 kleine lokale producenten, die het Slow Cosmetic Label hebben ontvangen, en die het meest vooruitstrevende handvest respecteren op het gebied van badkamerproducten, aromatherapie, cosmetica, doe-het-zelf enz. Een overgang die voor iedereen toegankelijk is, te beginnen met de badkamer.

WAIO nam deel aan onze tweede @TriodosBank matchmaking sessie op 16 oktober 2019 en haalde 364.000 euro aan converteerbare schuld op bij 3 Solifin leden; Change, Citizenfund en Brusoc (Finance Brussels).

Activiteitensector

Project type

Financieringsinstrumenten

Acteurs

Andere success stories