Flemar

Nassim leeft al 20 jaar in een rolstoel. Zijn bloedsomloop is verstoord en zijn voeten worden snel koud. Omdat hij geen comfortabele en warme oplossing voor zijn voeten kon vinden, ontwikkelde hij samen met zijn vrienden Maxime en Guillaume de pantoffels waar hij van droomde.

De missie van Flemar is om voeten warm te houden voor zoveel mogelijk mensen, vooral mensen met een handicap die last hebben van koude voeten. Flemar wil haar doel bereiken door duurzame productie, maar bovenal door de werkgelegenheid van mensen met een handicap te ondersteunen. Zij doen dit door paren Flemar te geven aan mensen in een rolstoel die last hebben van koude voeten, door samen te werken met een aangepaste werkplaats voor logistiek in Europa, door ernaar te streven waar mogelijk gehandicapten in dienst te nemen en ten slotte door deel te nemen aan een plaatselijk herbebossingsproject voor elk paar geproduceerde pantoffels.

Vandaag delen duizenden Flemars dit geluk. Flemar is een paar pantoffels die je overal mee naartoe kunt nemen omdat je er zo aan gehecht bent. Flemar is een nostalgie naar goede dingen.

Het recept van Flemar: terugkeer naar de traditionele methoden, kwaliteitsmaterialen en een onberispelijke service. Hou het simpel maar beter.

Flemar nam deel aan een matchmaking-sessie in 2022 en kreeg van Crédal een lening van 100.000 euro, zodat ze hun missie met hart en ziel kunnen voortzetten.

Activiteitensector

Project type

Financieringsinstrumenten

Acteurs

Andere success stories