Solifin werft aan, solliciteer vandaag !

08/03/2023

BeImpact is een platform dat Belgische impactbedrijven promoot. Solifin is een beweging van Belgische impactfinanciers.

BeImpact en Solifin zijn bezig samen te komen als één structuur om het ecosysteem van impactondernemerschap in België verder te helpen versterken. Hun missie is het zichtbaar maken van en meewerken aan de inzet van ondernemers die een positieve impact hebben op maatschappij en milieu. De belangrijkste activiteiten zijn: een nationaal informatieportaal (in herontwerp), een business accelerator, match-making sessies, het delen van expertise en inhoud.

Een team van 4 mensen werkt voltijds in Brussel.

Solifin | BeImpact zijn op zoek naar 3 getalenteerde profielen om het team te versterken.

EEN PROGRAMMAMANAGER - ONDERNEMERSCHAP | Halftijds 3 dagen / week

Je missie zal zijn om bij te dragen aan het ontplooien van de activiteiten van BeImpact/Solifin en het beheren van diverse projecten met betrekking tot ondernemerschap (waaronder acceleratieprogramma’s, een financieringsacademietraject, matchmakingssessies, enz.) U werkt in het Nederlands en/of Engels.

Voor meer details over de functie, zie deze functieomschrijving.

EEN WEB & COMMUNICATIE MEDEWERKER | Halftijds 3 dagen / week

Als onze toekomstige collega creëer en implementeer je een platform gewijd aan impactbedrijven en hun ondersteunende actoren. Je zal ook instaan voor het optimaliseren van onze communicatiekanalen. Het doel van het platform is om een brede gemeenschap te verbinden, middelen en inhoud te hosten, bestaande initiatieven in kaart te brengen, enz. U moet zorgen voor de automatisering ervan, het dataproces optimaliseren en het verbinden met onze marketingtools.

Voor meer details over de functie, zie deze functieomschrijving.

STAGIAIR(E) COMMUNICATIE & MARKETING

Je rapporteert rechtstreeks aan de COO en hebt als taak bij te dragen aan de versterking van het merkimago van BeImpact en de bekendheid ervan bij een breed publiek (publiek, ondernemers, financiers, coaches…) te vergroten. Wij bieden een zeer operationele stage met de mogelijkheid om al doende te leren en nieuwe tools te leren.

Voor meer details over de functie, zie deze functieomschrijving.

Solliciteer nu voordat het te laat is en liefst voor 05/04/23 !

We kijken ernaar uit je te ontmoeten,

Solifin | BeImpact’s team